lördag 1 juni 2013

vecka 22


Hej i finvädret!



Liljekonvaljerna har tittat fram :)
4A berättar här en sammanfattning av veckan:

I torsdags var vi nere på IP och hade rolig friidrott. Vi hade fem olika stationer, första stationen var löpning, andra längdhopp, tredje höjdhopp, fjärde stöta kula och femte att kasta spjut.
Vi har haft NO prov. Lyssnat på Mio Min Mio ljudboken. På idrotten i måndags lekte vi General och Spion. Det var roligt! På musiken tränade vi på avslutningssången i klassrummet. På matten jobbade vi med multiplikation och division. På tisdagen var träslöjdsläraren sjuk. På bilden fick vi göra kaffekoppar i 3D med papper som är som ett frimärke, man blöter på baksidan och klistrar fast. Vi blev bjuden på glass av "Majblomman" för att vi har sålt bra.

NO:
Den här veckan fick vi hjälpa varandra att göra klart i arbetsboken. Det var kul! På torsdagen och fredagens lektion fick vi göra ett repetitionstest. Då fick vi använda våra arbetsböcker och grundboken för att söka svar. Elisabeth tyckte att vi jobbade jättebra! Vi har lärt oss jättemycket! Våra blomfrön har kommit upp allihop!! Det blir spännande att se hur mycket de hinner växa innan skolavslutningen.







SO:
Vi har nu arbetat klart med alla landskap. Denna vecka övade vi mer på vår analysförmåga, att se likheter och skillnader mellan två landskap. Vi använde våra egentillverkade landskapsböcker som informationskälla. Efter det fick vi öva på den kommunikativa förmågan och presentera vårt arbete för resten av klassen.
Det var så fint väder så vi passade på att sitta ute och jobba.










Redovisning av landskapsarbetet:




Celina har varit ute på resa och berättade för oss andra vad hon hade varit med om. Hon använde smartboarden och dokumentkameran för att visa oss.
Vi övar på vår avslutningssång. Kom gärna och lyssna på oss, torsdag 13/6 kl. 9,45 på Medborgarhuset.


Lunch ute på torsdagen.




Torsdag eftermiddag spenderades på Ånge IP. Där fick alla testa på några olika friidrottsgrenar; 60 m, häcklöpning, längdhopp, tresteg, höjdhopp, kulstötning och spjutkastning. Vilken härlig dag :)!
Tack Olle och Anders för er hjälp vid spjutkastning och längdhopp!

Uppvärmning med Malin


















Nästa vecka:

Måndag-onsdag
Elevens val och en dag prao

Torsdag-fredag
Ledig

Hej då!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar